Grandpa

Var uppe i sthlm förra veckan på lite inköp. Nudie/Denimbirds & G-star stod på dagordningen. Som vanligt blev jag glatt överraskad. Nudie har en ny line som går under namnet Selvage Lab.
Man har gett sex stycken personer på fabriken varsitt par jeans. Dessa jeans har dom fått gå loss på precis hur dom vill. Vilket verkligen gav resultat. När jeansen senare ska produceras kommer dom att slitas och bearbetas  av samma kille/tjej som gjorde första exemplaret. Så det är bara en Kille/tjej som kommer att ansvara för just för sin modell och slitning. En av modellerna får Nudie selvagen med orange linje. Passformarna är dom vanliga exempel Average Joe, Grim Tim etc. Pris från 1800-2500 kr 

Innan mötet hann jag in på Grandpa och det var inte planerat. Väl inne hittade jag ett par sko som föll mig i smaken direkt. Så detta blir mina första höstskor. Känner att jag måste köpa en svart sko med.

  

http://www.hudsonshoes.com/

Pins

Började mer som en kul grej men nu har det blivit en minihobby. Köper dom på lite olika sajter. Brukar sätta dom på lite olika jackor men jag har slutat med det. Dom sitter inte kvar, jag har tappat 4 stycken.

Mod 322

Har skrivit om denna passform i ett tidigare inlägg. Detta är JC absolut största Mod på tjej. En hög midja med ett slimmat ben. En passform som säljs från ung till gammal, som passar ung till gammal. Nu har jag bilder på Mod 322. Finns i 4 tvättar. Varför jag tar upp denna Mod igen är för att den är grymt bra. Finns från storlek 120-170 (Barn) 24-36 (Vuxen).

Tvätt som synes: China Blue

 

Motsvarighet finns även på kille. Mod 310.

Dags att sluta förneka.

Har dom senaste 10 åren förnekat min dåliga syn. Det är dags att ta tag i problemet. Så jag tog mig tid att gå in till Synsam. Väl inne beskrev jag vad jag sökte och hem gick jag med 6 stycken bågar för visa och pröva. Det var inte jätte svårt att bestämma sig, men det kommer att sluta med två bågar.

            

Efva Attling (Tommy)                             Ray-Ban (RB6135)

Jeansjacka: Nudie Conny Black
Linne: Crocker Eco 002


Höstskor till jeansen.

Har börjat att kolla lite efter höstskor. Det har dykt upp ett par allternativ. Det viktigaste för mig är att dom passar till lite olika jeans och är lätta att sätta färger till. Man märker direkt när dom rätta skorna sitter på foten.

Nr 1: Clark Black (Refined by Bobbie Burns)Nr 2: Mick Black (Refined by Bobbie Burns)Finns att köpa på Urbana.se

Nr 3 :Damien Chelsea Black

För bild kolla in www.rokinfootwear.com

Nr 4: Ett ? Vet inte vad jag tycker än. 3/9-07 Har kollat in dom och jag gillar dom inte.
http://www.vagabond.com/vagabond_collection.aspx

Kommer att lägga upp bilder på fler skor som jag hittar och fastnar för. Så får vi se vilka jag inhandlar.

Inköpta skor : Hudsonshoes       

www.hudsonshoes.com

Köpte dessa på Grandpa i Sthlm.

Trip Clip

Vill du ha pösiga och långa jeans men slippa att trampa sönder fållen ?

Trip Clip

image216


Finns att beställa i ett par olika färger. http://shop.terraplana.com/shop.aspx?GroupID=13

image215

Själv kan jag tycka att det är rätt fint med ett par söndertrasade jeans. Tycker det är svårt att få Trip Clip att smälta in. Men man kanske vänjer sig.  


Cheap Monday + Norrlands Guld = SANT

Man har startat ett samarbete där Cheap Monday ska göra jeans med Norrlands Guld logga på bakfickan och inbyggd kapsylöppnare på framsidan. Priset på dessa jeans är det dubbla, 800:-, mot vad dom vanliga Cheap Monday -jeansen brukar kosta. Detta beror på att kvaliteten är bättre än vanligt då jeansen tillverkas i Europa. Dom kommer tillverkas i 1000 exemplar och finns i butik den 23 aug.


ett litet fynd.

Gjorde ett litet fynd på min snabba resa genom kalmar i går. Ett par svarta tygskor från Playboy dom var på rea för 250 kr.
 


Jeans: Nudie Even Steven Made in Japan
Linne: HM
Tröja: Adam

MÄRKET OUR LEGACY

Som är kända för sina grafiska t-shirts tar nu ett steg till och utökar med jeans, kashmirtröjor och herrskjortor.

image209
.
Bilden har jag hämtat på
Our Legacy. Hösten kollektion har fått namnet  When time flies by. Till tidningen King säger designern Jockum Hallin (ena halvan av Our Legacy) att man tror och strävar efter en enkelhet i kollektionen i ett annat ganska övergjort modeklimat i Sverige. Märket kommer att säljas på www.tresbienshop.se & www.fafang.se

Levi's gör mobil.kommer alltid att vara en dröm.

image203

image202


White Plimsolls


image201


Beställde dom i slutet av Maj och i dag kom dom. Storleken var perfect. Synd bara att det tog sån tid. Ett par vita enkla skor fungerar alltid till Jeans. Desutom väldigt sköna.

Kan dröja ett tag innan det blir ett nytt inlägg vi ska flytta lite och jag håller på att byta bredbandsbolag.

Men den som väntar på något gott ......