Höst/Vinter 2008

image699image702image707
skånegatan 75

Har under tre dagar i Stockholm gjort inköp på tio olika jeans varumärken till höstl/vinter 2008, bott på ett helt nytt hotell och ätit gott på aquavit. Träffat många nya härliga människor och även många gamla.
Som vanligt var det bästa att få se vad alla tio olika varumärken har att erbjuda inför höst/vinter 2008. Av dessa 10 olika jeans varumärken finns det tre stycken som fångar mitt intresse lite mer.
Crockers nya designteam har skapat en helt ny genuin känsla. Man tar till vara på det ursprung som finns hos Crocker blandar sedan in ett 2000 tal, riktigt kul att vårt varumärke kommer att växer sig starkare på jeans marknaden .
Acnes nya kontor visar vägen. Acne kommer byta namn från Acne Jeans till Acne. Kollektionen är stor, innehåller många gobitar. Acne gör en liten kollektion med bra volymprodukter (stickat, skjortor) i pris läge 800kr
Nudies största kollektion någonsin, man delar in topparna i tre olika kategorier: skogshuggarn, jeanskillen och sjöfararen. Fotfarande mycket otvättat, fast med ett större och bättre utbud av tvättade jeans. Jackorna, skjortorna och det stickade programmet är riktigt bra. Som ni ser på den översta bilden är det en väska från Nudie, denna vill jag framhålla som det bästa av mina tre dagar i Stockholm.


/Eric

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väskan var fet som tusan!
Du vet inte när de nya grejorna från nudie börjar trilla in?

2008-02-09 @ 13:49:16
Postat av: Eric

Väskan och det andra jag skrev om är höst 2008. Det kommer till butik i Juli-Augusti. Nu levereras vår 2008 ut till butikerna.

/Eric


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback