Levi's 501 Shrink-To-Fit

Ända sedan den dagen jag började jobba på JC har jag hört talas om Levi's SHRINK-TO-FIT, jeansen som man klev ner i badkaret med för att få den rätta storleken/passformen. Jag har alltid velat ha ett par, bara för att ha.
I måndags besökte jag en kund i Falun, ett mycket lyckat besök. Det visade sig att de jeansrensning och där låg ett par SHRINK-TO-FIT jeans. Det var inte så mycket att tveka på, det blev ett par extremt dyra jeans, 174 kr.
Väl ute ur butiken log jag inombords över att jag äntligen var ägare till ett par Levis's 501 SHRINK-TO-FIT.
I dag sliter jag fram dem på jobbet för att visa Gustav. Det visar sig att Gustav har gått i ett par SHRINK-TO-FIT i två år utan att tvätta dem. Sen frågar han om han ska hämta dessa, de låg hemma.
Bilderna under visar ett par NYA SHRINK-TO-FIT och ett par som inte tvättades på två år. Tycker resultatet blev riktigt bra. En liten rolig detalj är den lilla boken som följer med till jeansen.
 /Eric
Levi's detaljer.Det är de små detaljerna som gör en helhet, tycker denna detalj är riktigt fin. Detta ben tillhör modell 501, den röda stickningen är jag inte lika förtjust i. För mer bilder kolla in, cafe.se.

/Eric

Höst i Stockholm.

I dag var det höst i Stockholm, härligt. Jag och mina två vänner åkte ut på djurgården, där besökte vi liljevalchs konsthall för att skåda vackra målningar.

Dagen till ära fick det bli:

Stickat: Nudie
Jeansskjorta: Crocker
Linne: HM
Jeans: Nudie Grim Tim Dry Dirt Org
Skor: Red Wing
Keps: Nudie


/Eric

Red Wing
Har haft svårt att hitta ett par skor till hösten. Modellen har inte varit svår att hitta utan det är snarare färgen. För två veckor sedan tog jag och min kompis hela dagen till att leta skor. På
PUB i sthlm hittade jag denna Red Wing sko, det var precis den modell och färg jag sökte. Innan jag bestämde mig var jag även och provade lite R.M Williams dessa är egentligen skönare men fanns inte i den natur färgen jag sökte. Så det fick helt enkelt bli Red Wing skon, såhär i efterhand kan jag inte mer en säga att det var helt rätt beslut.

Red Wing finns att köpa på 111vox.com

/Eric