GRIM TIM DRY DIRT ORGANIC

image150

Nu börjar dom ekologiskt producerade jeansen komma in i butiken på allvar. Det pratas och skrivs mycket. Dom flesta stora bolag jobbar redan med det. Själv känner jag att det är på väg åt rätt hål. Kunderna som jag sålt jeansen till har väl inte direkt tänkt på att dom är ekologiskt producerad förens man tagit upp det med dom. Dom har köpt jeansen för att dom sitter bra och är snygga i tvätten. Men det kommer säkert komma kunder som kommer fråga direkt efter dom ekologiskt producerade jeansen. I hope ! 

Detta är då Nudie Grim Tim Dry Dirt Organic. Mod: Topplock som en Slim Jim men smalare från knä och ner. Grim Tim kommer som ett brev på posten en mod som kommer att plocka en hel del försäljning från Slim Jim.

I Nudies Organic serie har man passat på att göra en ny bok att lägga i bakfickan. Denna beskriver dom olika mod och tvättarna i Organic serien. Den tar upp hur dom är producerade, var och även i vilken kvaliteter.  

Nudie jobbar mycket med mänskliga rättigheter, löner, arbetstider och ett socialt ansvar. Man följer även SKALS riktlinjer för produktion av ekologiska jeans.

Läs mer om Nudies uppförandekod


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hi,



do you have a pic from the inner pocket of your Grim Tim in Dry Dirty Organic? Or can you tell me if it's printed like all other Nudies ("The naked truth"..aso)or is it printed with somethin about the organic denim? Thanks a lot, bro'!

2009-02-10 @ 13:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback