Amoskeag XX900a Waffle Knit852 Closed Front Jumper841 Overalls, Manchester

Har suttit och kollat in Amoskeag XX Overalls kollektion för hösten 2008. Gillar verkligen det man ser på hemsida. Påminner lite om Kato men tycker ändå Amoskeag får fram sin känsla, bakgrund i det som  visas. Det finns en lång historia att hämta inspiration ifrån. Någon som vet om detta kommer säljas i Sverige?

/Eric

Kommentarer
Postat av: Niklas

Hej EricJag är en men's denim designer. Jag träffade Amoskeag team i New York nyligen. Jag hade en chans att ta en titt på deras insamling i deras showroom. Tygerna är av spektakulär kvalitet. Det är en japansk tyg leverantör (inte bara denim tyg) som startade detta märke. Dom kallas Design Works.

Amoskeag har "precis" börjat och kommer endast att sälja i New York för tillfället. Jag tror att Amoskeag kommer att ta upp europeiska/japanska marknaden när företaget blir lite större.

Lycka till med hemsidan!

Vänligen förlåta min skrift på svenska. Det har varit ett tag.

Niklas

2008-07-29 @ 18:27:16
Postat av: Eric

Niklas tack så jätte mycket för denna underbara information. Det gjorde min dag ljusare! Av någon anledning känner jag igen Design Works, vet inte riktigt varför eller hur det kommer sig. Kanske bara känns som man gör det.

Niklas får jag fråga vilket märke du jobbar för?

/ Ha det gott!

Postat av: Niklas

Hej EricDesign Works är egentligen en "agent" som säljer japanska tyger. De är inte en fabrik själva. Dom har sold tyg till Gilded Age (t.ex. volcano mud died denim with yellow selvage).

Jag kan inte säga vem jag arbetar för, men det är med denim for sure. Jag har jobbat för Levi's, mellan andra. Jag hade tillfälle att arbeta i "Levis Vintage Collection", hade chansen att se mycket vintage denim, lära deras historia och även såg den faktiska Nevada jean från 1800-talet! Helt fantastisk!!!

2008-07-31 @ 17:43:45
Postat av: Eric

Låter helt fantastiskt att få jobba för Levi's och kunna se dessa skönheter i verkligheten. Jag är nöjd när jag får se bilder på dessa jeans. Återigen stort tack för informationen. Ja vill lära mig så mycket som möjligt och sådan här information är alltid till stor hjälp. Det är även kul när man träffar andra som delar ens stora intresse här i livet./Eric

2008-07-31 @ 18:27:50
URL: http://denim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback